Ruokalista

                                                                                   À LA CARTE

ALKURUOAT

UKON SALAATTI   M   8,50 €
Salaattisekoitus, kurkkua, tomaattia, vingrettea ja talonleipää

MANSIKKASALAATTI   11,50 €/17,50 €
Salaattisekoitus, melonisalsaa, mansikoita, tummia rypäleitä, talonleipää ja Pelto Blue-sinihomejuustoa tai halloumjuustoa

SAVOLAINEN KALALAUTANEN   M   15,20 €
Kylmäsavulohta, graavisiikaa, savumuikkua, Ukon perunasalaattia ja ruisleipää

KANTTARELLIKEITTOA JA RUISLEIPÄÄ   L   10 €/15 €

NOKKOSKEITTOA JA RUISLEIPÄÄ   L   10 €/15 € 

  PARMESANMAUSTEVOI-ETANAT JA TALONLEIPÄÄ   L   12,50 €

PARMESANMAUSTEVOI-HERKKUSIENET JA TALONLEIPÄÄ   L   12,50 €

RUIS SKAGEN   L   14,90 €
Talon näkkileipää, smetanavaahtoa, limemarinoituja rapuja, tilliä, punasipulia ja kirjolohenmätiä

HAUKISIPSIT JA DIPPIÄ   L   12,90 €

 

PÄÄRUOAT

UKON BURGER   M   20,90 €
Hirvenjauhelihapihvi 160g, pekonia, tomaattia, marinoitua punasipulia, suolakurkkua, salaattia, savumajoneesia ja lankkuperunat

KANABURGER   19,90 €
Broilerin rintafileetä, anasta, Peltolan Blue-sinihomejuustoa, marinoitua punasipulia, tomaattia, salaattia, savumajoneesia ja lankkuperunat

KASVISBURGER   19,90 €
Talon oma kasvispihvi, marinoitua punasipulia, tomaattia, suolakurkkua, halloumjuustoa, salaattia, savumajoneesia ja lankkuperunat

PEKONI TOURNEDOS   M,G   36,50 €
Ylämaankarjan sisäfilepihvi 150g, viskikastike, paahdetut juurekset ja lankkuperunat

YILIKYPSÄÄ NYHTÖSORSAA   L,G   28,90 €
Röstiperuna, paahdettuja juureksia ja kanttarellikastiketta

HIRVIKÄRISTYS   L,G   25,20 €
Tummassa oluessa haudutettua käristystä, perunamuusia, paahdettuja juureksia ja puolukkaa

HAPANKORPUILLA PANEROITUA HAUKEA   L   24,20 €
Hapankorpuilla paneroitu haukifilee, tilli-voiperunaa, beurre blanc-kastiketta ja paahdettuja juureksia

KASVISTÄYTTEISET NOKKOSLETUT   L   19,50 €
Täytteenä porkkanaa, parsaa, tomaattia ja kesäkurpitsaa

KASVISRUUKKU   L   19,50 €
Kesäkurpitsaspagettia, pikkutomaattia, tuoretta parsaa ja paahdettua pähkinää

UKON KASVISPIHVIT   M,G   19,50 €
Rucola-perunaa ja nokkospestoa

KAIKKI ALKU- JA PÄÄRUOAT VOIDAAN VALMISTAA GLUTEENITTOMINA

 

JÄLKIRUOAT

PUOLUKKAKUKKOA JA VANILJAJÄÄTELÖÄ   L   11,20 €

KANELIKERMASSA HAUDUTETTUA JUUSTOLEIPÄÄ JA LAKKAHILLOA   L,G   11,20 €

KUOHUVIINISORBETTIA JA MARINOITUJA MANSIKOITA
M,G   10,90 €

WHISKEYJÄÄTELÖÄ    7 €

JÄÄTELÖPALLO VALITSEMALLASI KASTIKKEELLA   3,50 €
– Vanilja-, suklaa- tai mansikkajäätelö
– Suklaa-, kinuski- tai lakritsakastike

 

L = laktoositon, G = gluteeniton, M = maidoton

LISÄTIETOA ANNOKSISTA JA NIIDEN MAHDOLLISISTA ALLERGEENEISTA SAA HENKILÖKUNNALTA

 

RYHMÄMENUT

MENU 1   48,20 €/hlö
Kanttarellikeittoa ja talon leipää  L
***
Pekoni-tournedos, whisky-kastiketta,
paahdettua punajuurta ja lohkoperunaa  M, G
***
Vaniljapannacotta, vadelmamelbaa  L
Vaihtoehtoinen pääruoka: punaviinissä haudutettua porsaanniskaa 32,40 € / hlö  L

 

MENU 2   37,90 €/hlö
Mansikkaista Peltolan Blue-salaattia  G
***
Broilerin rintafileetä, parsarisottoa, valkohome-tryffelijuustoa,
aurinkokuivattua tomaattia ja yrttijuureksia  G
***
Omenapaistosta ja vaniljakastiketta  L

 

MENU 3   32,50 €/hlö
Kuohkeaa parsakeittoa, paahdettua pekonia ja talon leipää  L
***
Hapankorppupaneroitua haukea Beurre Blanc-kastiketta
varhaisperunoita ja uunijuureksia  L
***
Puolukkakukkoa ja vaniljajäätelöä  L

 

MENU 4   29,50 €/hlö
Nokkoskeittoa ja talon leipää  L
***
Ukon kasvispihviä, rucolapestokastiketta
kanttarellirisottoa ja yrttijuureksia  L, G
***
Mascarpone-suklaatrifle  L

 

L = laktoositon, G = gluteeniton, M = maidoton

Koko ryhmälle yhtenäinen menuvalinta. Erikoisruokavaliot otetaan huomioon.
Minimihenkilömäärä 10. Varaus ryhmämenuista on tehtävä 7 vuorokautta ennakkoon.

 

FONDUE

kirsikkatomaatteja
kesäkurpitsaa
pikkusipuleita
tuoreita herkkusieniä
paprikaa

uuniperuna ja yrttivoita

tsatsikia
chilimajoneesia

vaihtoehtoisesti:
200g naudansisäfileetä ja vahvaa lihalientä
TAI
200g kypsää broilerin rintafileetä,
gruyere juustokastiketta
ja leipäkrutonkeja

39,90 €/hlö

 

Koko ryhmälle yhtenäinen pääruoka. Erikoisruokavaliot otetaan huomioon.
Minimihenkilömäärä 6. Varaus fonduesta on tehtävä 7 vuorokautta ennakkoon.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1